Villkor

Genom att acceptera följande villkor förbinder du dig till att följa de riktlinjer för mötesplatsen för WordPress och för Love Eliassons egen sida.

  1. Upphovsrätt. Allt material jag lägger upp är fritt att dela så länge upphovsmannen anges. Det är inte tillåtet att använda mitt innehåll för kommersiellt syfte, förutsatt att jag inte har gett mitt godkännande. Detta gäller bilder, blogginlägg, låtar, videoklipp och texter.
  2. Integritetspolicy. För WordPress är din personliga integritet viktig. WordPress lagrar information i enighet med svensk och europeisk lagstiftning och Love Eliasson följer denna policy.
  3. Kommentarer och inlägg. Eftersom detta är en blogg och inte Facebook, är jag ansvarig för alla kommentarer som publiceras här. Kommentarer som mobbar eller går till personangrepp förbehåller jag mig rätten att ta bort och kommer i värsta fall utdela varning till vederbörande. Vid grova övertramp tas medlemmen bort och hindras från att kommentera. Att uppvigla till våld, sprida rasism, sexism och homofobi är inte tillåtet. Reklam för reglerade produkter såsom spel, alkohol, droger osv, är strikt förbjuden. Barnpornografiskt material är strikt förbjudet, såväl som olaga hot och uthängning.
  4. Att masspublicera reklam och irriterande innehåll är inte tillåtet. Inte heller att länka till skadlig programvara och virus.
  5. App publicera innehåll som du inte äger, är upphovsrättsbrott, förutsatt att du inte har tillstånd av upphovsrättsinnehavaren. Detta gäller förstås inte länkar och delningar.
  6. Politiska diskussioner, eller diskussioner om religion, bör undvikas.
  7. Håll dig till sidans ämne, som är författande, fantasy, musik, konst och litteratur. Irrelevanta inlägg och kommentarer kommer tas bort.
Annonser

Fantasy Writer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: